AirBnB met zorg

Welkom in ‘s-Gravenzande bij onze Airbnb Vita Vivet!

Vita Vivet wil mensen voor wie het niet zo eenvoudig is om op vakantie te gaan door lichamelijke problemen een vertrouwd verblijf bieden met zorg op maat.

Senna Zorg is een zusterorganisatie van Vita Vivet, die thuiszorg biedt in het Westland. Heeft u moeite met ADL, een dagelijks injectie of bijvoorbeeld wondzorg nodig? Wij kunnen u tijdens uw vakantie deze zorg bieden, zodat u zich alleen hoeft bezig te houden met genieten van een heerlijk omgeving en ontspanning. Het is wel belangrijk om te weten dat wij geen zorg op afroep of nachtzorg bieden in onze Airbnb. De indicatie voor de zorg wordt gesteld binnen de Zorgverzekeringswet door de wijkverpleegkundige van Senna Zorg.

Uw kamer

Bij Vita Vivet heeft elke gast een kamer met een eigen badkamer met toilet. Er staat een televisie en er is Wifi tot uw beschikking. De ruime keuken, huiskamer en tuin mag gebruikt worden na 16.30 uur en tot 09.30 uur. Op zondag kunt u ook tussen 09.30 uur en 16.30 uur gebruik maken van deze faciliteiten.

Faciliteiten

De huiskamer, keuken en tuin worden van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur gebruikt door het Ontmoetingscentrum Onderdak. Zij bieden dagbesteding aan mensen met een vorm van dementie. De Airbnb heeft een eigen ingang. U zult tijdens uw verblijf geen overlast ondervinden van het OC Onderdak. In de keuken is een aparte koelkast voor de gasten van Vita Vivet. Boodschappen voor uw maaltijden kunt u eenvoudig aan de overkant aanschaffen bij Albert Heijn of in het dorpscentrum bij Lidl, Jumbo of Hoogvliet.

Omgeving

Vita Vivet ligt letterlijk om de hoek van het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande. Het centrum is voor iedereen goed toegankelijk en biedt een ruime keuze aan leuke winkels en restaurants. Op het Marktplein is elke vrijdag een gevarieerde markt, en worden er regelmatig leuke festiviteiten georganiseerd. Op de gezellige terrassen is het goed toeven.

‘s-Gravenzande is onderdeel van de gemeente Westland, wereldwijd bekend om de kassen, de innovatieve glastuinbouw en de verse groenten, bloemen en planten die hier geteeld worden. In het Westland kun je op velerlei manieren een bezoekje brengen aan de kassen! Het bezoeken van het duingebied dat het Westland biedt is ook zeker de moeite waard! Het is een kilometerslang gebied met brede goed onderhouden stranden. Bij de strandpaviljoens kan je ook nog eens heerlijk eten en drinken. Op de pier van Hoek van Holland (buurgemeente van ‘s-Gravenzande) verveel je je nooit. Het is een komen en gaan van indrukwekkende schepen. Met de veerdienst Fast Ferry kan de enorme Maasvlakte bekeken worden vanaf het water en daarbij is het niet ondenkbaar dat er wat zeehonden worden gespot.

Wist u dat het Westland zowat de meeste zonuren van Nederland heeft? Kortom; een verblijf in Vita Vivet biedt u een vakantie met veel mogelijkheden inclusief de zorg die u nodig heeft!

Vita Vivet