Werken bij ons

Vacatures

Senna Zorg is een thuiszorgorganisatie, ontmoetingscentrum voor mensen met dementie en biedt individuele begeleiding. Wij zijn kleinschalig georganiseerd, daardoor hebben wij oprechte aandacht voor de cliënt en voor de medewerkers. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met een glimlach en met hart voor en in de zorg.
Onze vacatures

Stages

Ben je op zoek naar een leuke stageplaats waar je veel kan leren? We bieden je een gezellige en boeiende leeromgeving met leuke medewerkers, vrijwilligers en cliënten. Als stagiaire heb je bij ons verschillende mogelijkheden. Vind je het leuk om te werken in de Thuiszorg of op ons Ontmoetingscentrum Onderdak voor mensen met dementie? Volg je een administratieve/secretariële opleiding en vind je het fijn om met mensen om te gaan? Dan hebben wij ook voor deze richting een leuke stageplaats voor jou!
Meer over onze stagemogelijkheden

Open sollicitatie

Kan je geen specifieke match vinden in de vacatures? Geen probleem, je kan altijd nog een open sollicitatie inzenden. Volg de instructies in het formulier om jouw sollicitatie op te sturen naar Senna Zorg. Je ontvangt een bevestiging per email.
Lees verder

Opleidingen

Senna Zorg is een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden stagiaires van niveau twee tot en met vier die de opleiding volgen bij het Mondriaan of Albeda college.
Meer over onze opleidingen