Over ons

Sinds augustus 2017 zijn wij gevestigd in de oude dokterswoning aan de Oudelandstraat 1B in ’s-Gravenzande. Senna Zorg, voorheen Pallia Zorgbureau, is opgericht in 2001 met wijkverpleging in het Westland.

Naast wijkverpleging bieden wij ook dagbesteding voor mensen met geheugenproblemen in het Ontmoetingscentrum Onderdak. Het ontmoetingscentrum is er niet alleen voor mensen met geheugenproblemen maar ook voor hun familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Individuele begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden binnen onze organisatie. Deze vorm van begeleiding is er o.a. voor personen voor wie het gemis van contacten een probleem is. Senna Zorg is een krachtige partner in de zorg die met menselijke betrokkenheid en doortastendheid, kwalitatief hoogwaardige complete zorg levert.

De cliënt centraal

Iedereen heeft de wens om zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen, ook wanneer men ouder wordt of plotseling verzorging, verpleging of begeleiding nodig heeft. Niemand wil afhankelijk worden. Maar als dat dan toch gebeurt, vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt blijven leiden. Bij Senna staat de cliënt centraal in onze zorg- en dienstverlening. Wie bent u, wat vindt u belangrijk in uw leven. Wat zijn uw hobby’s uw dagindeling en uw wensen hierin? Wat doet u liever niet? Wat kunt u nog zelf en waar kunt u ondersteuning bij gebruiken?

Senna staat voor kwalitatieve en cliëntgerichte zorg. Ons doel is een tevreden cliënt en zijn omgeving. Senna bouwt samen met de cliënt een vertrouwensrelatie op welke gebaseerd is op gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen en professionaliteit. Een tevreden cliënt, en zijn omgeving, is iemand die ondanks zijn of haar beperkingen in staat is om zijn of haar eigen levensstijl te behouden in de eigen woonomgeving. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan bovenaan.