Stages

Ben je op zoek naar een leuke stageplaats waar je veel kan leren? We bieden je een gezellige en boeiende leeromgeving met leuke medewerkers, vrijwilligers en cliënten.

Als stagiaire heb je bij ons verschillende mogelijkheden. Vind je het leuk om te werken in de Thuiszorg of op ons Ontmoetingscentrum Onderdak voor mensen met dementie? Volg je een administratieve/secretariële opleiding en vind je het fijn om me mensen om te gaan? Dan hebben wij ook voor deze richting een leuke stageplaats voor jou!

Senna Zorg is een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden stagiaires van niveau twee tot en met vier die de opleiding volgen bij het Mondriaan of Albeda college.

Ontmoetingscentrum Onderdak:

Op Onderdak begeleid je cliënten met een vorm van dementie. Cliënten komen hier van 10 tot 16 uur. Wij ontvangen van maandag t/m zaterdag onze cliënten. Een keer op zaterdag meedraaien in het team is onderdeel van je stage.

In een huiselijke sfeer krijgen de cliënten activiteiten aangeboden en wordt er een warme maaltijd verzorgd. De stagiaire mag activiteiten organiseren en helpen bij het begeleiden van onze cliënten. Vanaf de intake tot opname in een verpleeghuis kun je meedraaien om te leren hoe dit hele proces verloopt.

Bij de sollicitatieprocedure hoort een introductiegesprek en loop je een halve dag mee met ons. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is voor een goede stageplaats.

Thuiszorg:

In het wijkteam draai je mee als verzorgende of verpleegkundige. Je helpt cliënten bij de dagelijkse verzorging en verricht verpleegkundige handelingen onder toezicht. Als stagiaire ben je onderdeel van een enthousiast thuiszorg team met ervaren professionals. Als stagiaire werk je na een bepaalde stageperiode, zelfstandig in een kleine organisatie, met korte lijnen, ‘KEN’ je de cliënt en staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Administratief:

Naast de zorg is er natuurlijk een (cliënten) administratie en wordt er op kantoor veel geregeld. Je leert hoe je als professional kunt werken binnen een zorgorganisatie. Alle telefoontjes worden door ons persoonlijk aangenomen en afgehandeld. Met ons enthousiaste team werk je nauw samen, wij houden van korte lijnen en een open communicatie. Doordat er nooit een dag hetzelfde is kan je veel bij ons leren en vliegt je stage voorbij!

Voor al onze stages geldt het volgende:

Binnen onze organisatie is er een inwerkprogramma en word je begeleid door ervaren medewerkers. Tijdens je stage is er de mogelijkheid van een stagevergoeding. Na je stage is het mogelijk om bij ons te solliciteren op vacatures die op dat moment beschikbaar zijn. Als de klik goed is en je hebt plezier in je werk wil je hier nooit meer weg! Check stagemarkt.nl voor onze mogelijkheden.