Onze zorg

Zorg thuis

Het wijkteam van Senna Zorg bestaat uit professionals in de zorg. Wij hebben een warm hecht team van helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen die met passie in de zorg werken. Het persoonlijke contact is een drijfveer voor ons. Wij vinden het belangrijk dat de afspraken die u heeft gemaakt in het zorgplan uitgevoerd worden. Wat voor zorgvraag u ook heeft, wij zetten ons volledig in om u zo goed mogelijk te laten functioneren of te herstellen in uw eigen omgeving. Het inrichten van zorg op een persoonlijke wijze, passend bij uw omstandigheden is steeds een mooie uitdaging voor het team.

Het team heeft nauw contact met de wijkverpleegkundige en de planning waardoor de juiste zorg snel en volgens afspraak geleverd kan worden.
Het cliëntenportaal Caren Zorgt biedt u de mogelijkheid om te zien op welk moment u zorg krijgt en van wie. Daarnaast kunt u hier uw zorgplan inzien en rapportages lezen.
Zo bent u altijd nauw betrokken en op de hoogte van uw eigen zorgtraject.
Meer over zorg thuis

Palliatieve zorg

Senna Zorg geeft u met een klein ervaren team warme zorg rondom het ziekbed in de palliatieve fase. Dat maakt dat wij zorg geven met, voor u, snel herkenbare gezichten in deze moeilijke periode.
Meer over pallliatieve zorg

Individuele begeleiding

Als mantelzorger kan de zorg voor uw naaste soms te zwaar worden. Soms moet u zelf naar een afspraak of heeft u ‘gewoon’ enige tijd voor uzelf nodig. Ook kan eenzaamheid parten spelen waarbij individuele begeleiding een oplossing kan bieden.
Meer over individuele begeleiding

Ontmoetingscentrum Onderdak

Ons Ontmoetingscentrum Onderdak is bestemd voor mensen met geheugenproblemen en hun partners, kinderen en/of mantelzorgers. Wij bieden u hulp bij de begeleiding, advies en informatie in het gehele proces.
Meer over Onderdak

De wijkverpleegkundige

Als het u niet meer lukt om de persoonlijke verzorging zelf te doen of heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld een injectie, katheterzorg of andere medische zaken? Zit u met vragen hoe het thuis verder moet? Maak dan een afspraak met een van onze wijkverpleegkundigen.
Meer over de wijkverpleegkundigen

Ons werkgebied

Ons werkgebied is een aantal dorpskernen in Zuid-Holland.
Bekijk hier waar we zorg leveren

Zorg regelen

U bent op zoek naar de zorg voor u zelf, uw partner of andere familieleden. Naast het regelen van de zorg moeten de financiën hier ook voor geregeld worden. Om u meer duidelijkheid te geven hoe dit binnen de gezondheidszorg geregeld is, geven wij u een overzicht van de verschillende geldstromen.
Meer over zorg regelen