Zorg thuis

Het wijkteam van Senna Zorg bestaat uit professionals in de zorg. Wij hebben een warm hecht team van helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen die met passie in de zorg werken. Het persoonlijke contact is een drijfveer voor ons. Wij vinden het belangrijk dat de afspraken die u heeft gemaakt in het zorgplan uitgevoerd worden. Wat voor zorgvraag u ook heeft, wij zetten ons volledig in om u zo goed mogelijk te laten functioneren, of te herstellen in uw eigen omgeving. Het inrichten van zorg op een persoonlijke wijze, passend bij uw omstandigheden is steeds een mooie uitdaging voor het team.

Het team heeft nauw contact met de wijkverpleegkundige en de planning waardoor de juiste zorg snel en volgens de gemaakte afspraken binnen uw tijdsblok geleverd kan worden. Het telefonisch spreekuur van de planning is op werkdagen van 13:00 – 14:00 uur. U kunt bellen met ons algemene nummer 0174 – 441527 en vragen naar de afdeling planning. Mailen kan ook: planning@sennazorg.nl

Het cliëntenportaal Caren Zorgt biedt u de mogelijkheid om te zien op welke richttijd u zorg krijgt en van wie. Daarnaast kunt u hier uw zorgplan inzien en rapportages lezen.

Zo bent u altijd nauw betrokken en op de hoogte van uw eigen zorgtraject.

Neem contact met ons op