Vrijwilligers informatie

Zoekt u vrijwilligerswerk waarin u veel waardering krijgt van uw medemensen?

Helpt u graag anderen? Houdt u van koken, dierverzorging, muziek maken, wandelen, fietsen of werkt u graag in de tuin? Dan zijn we op zoek naar u!

Op ons Ontmoetingscentrum Onderdak hebben we een enthousiast en leuk team en zijn op zoek naar betrokken vrijwilligers die ons willen ondersteunen, samen met een helpende en verzorgende.

Onderdak is een kleinschalig ontmoetingscentrum voor mensen met een vorm van dementie zoals de ziekte van Alzheimer. Er worden aan onze bezoekers diverse gezellige activiteiten aangeboden.

Deze activiteiten bestaan o.a. uit koken van een warme maaltijd, spelletjes, wandelen of fietsen met de duofiets, muziek luisteren en tuinieren in onze moestuin. De activiteiten zijn afgestemd op de individuele bezoeker en elke dag is verschillend!

Het aantal bezoekers varieert per dag en ligt rond de 12 tot 15 personen. Wij zijn maandag tot en met zaterdag open tussen half 10 en half 5. Heeft u een mogelijkheid om ons op één van deze dagen of een dagdeel te ondersteunen of heeft u vragen neemt contact op met Jenny van Rossum 06-15273252 of 0174-441527 of mail naar: oconderdak@sennazorg.nl.

Vraag aan een van onze vrijwilligers: Waarom ben je hier vrijwilliger geworden?

Ik ben net uitgewerkt en wil graag iets blijven doen. Door mijn ervaring met mensen met dementie ben ik op Onderdak terecht gekomen. Het geeft me een fijn gevoel omdat de meeste bezoekers zoveel waardering en warmte terug geven. De locatie is prachtig en we hebben zo`n leuk team, ik vind het heel fijn om hier te mogen werken.

Pleun

Dankzij onze tuinman Pleun blijft onze tuin er altijd mooi en gezellig uit zien.
Uiteraard met de hulp van cliënten van OC Onderdak die graag tuinieren.