Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Senna Zorg behartigt belangen van de cliënten die van Senna Zorg ontvangen. De overlegpartner is de directeur van Senna Zorg.

Deze Raad behartigt de gemeenschappelijke cliëntbelangen binnen Senna Zorg zoals:

  • Thuiszorg; verpleging en verzorging
  • Ontmoetingscentrum Onderdak
  • Dagbesteding voor mensen met een vorm van dementie
  • (Individuele) Begeleiding
  • Palliatieve zorg

De cliëntenraad kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over de (beleid)aangelegenheden die de zorg voor cliënten direct aangaan en kan behoeften van cliënten signaleren.


De cliëntenraad bestaat uit de volgende leden

Emmy van den Bos

Mw. van den BosIk ben Emmy van den Bos en ik woon al meer dan 50 jaar in `s-Gravenzande.

Vanaf 1983 tot 2013 heb ik gewerkt in De Kreek. De eerste 17 jaar als activiteitenbegeleidster en de laatste 13 jaar als oproepgastvrouw. Eerst in De Kreek en later kwam daar Sonnevanck en de Hoge Tuinen in Naaldwijk bij. Ik vond het erg fijn om op verschillende locaties en afdelingen te werken. Ik heb het werken met oudere mensen altijd met heel veel plezier gedaan en heb er veel van geleerd. Daarna bleef ik verbonden als vrijwilligster aan de Kreek en zat ik ook in de redactie van het bewonersblad.

Helaas moest ik daarmee stoppen omdat mijn man ging dementeren en veel van mijn tijd en aandacht vroeg. Mijn man is ook een paar maanden op de dagopvang van “Onderdak” geweest en daarna kreeg hij persoonlijke begeleiding en verzorging thuis. Mijn ervaring met Senna Zorg was erg positief, dus toen ik in 2018 gevraagd werd om deel te nemen aan de Cliëntenraad, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Op deze manier blijf ik toch nog nauw betrokken bij de ouderenzorg hier in `s-Gravenzande.

Elise van Schelt – voorzitter

Elise van ScheltIk ben Elise van Schelt, getrouwd, moeder van twee zonen, en vier kleinkinderen. Ik heb 32 jaar gewerkt als radiologisch laborante in het “Westeinde Ziekenhuis”.
Vervolgens ben ik 6½ jaar coördinator geweest voor alle vrijwilligers in het Haga Ziekenhuis, inclusief Rode Kruis en Juliana Kinderziekenhuis.

Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor iemand anders, vandaar dat ik al heel lang vrijwilligerswerk doe. Ik werk als gastvrouw in het Zuiderstrand Theater/ Nieuwe Kerk en sinds kort ook in het hospice Beukenrode, om iets voor de gasten daar te kunnen betekenen. Mijn hobby’s zijn: tennissen, fietsen, lopen, bridgen, koken en lezen.

Ik heb mij aangemeld voor de Cliëntenraad van Senna Zorg, om ook hier een steentje bij te kunnen dragen. Ik hoop jullie allen in de komende periode te ontmoeten, en fijn met jullie samen te werken.

Rieneke van der Endt-Veenemans

Elise van ScheltIk ben Rieneke van der Endt- Veenemans. Geboren in 1939 in het voormalig Nederlands- Indië. Na de oorlog opgegroeid in Zeeland, waar ik mijn echtgenoot Pieter heb leren kennen. We trouwden en gingen wonen in Monster. Na 35 jaar verhuisden we naar Ockenrode, een woonwijk in Den Haag. Daar hebben we 19 jaar gewoond en nu wonen we alweer 5 jaar in het mooie ‘s- Gravenzande. Tot volle tevredenheid.

Contact

Voor contact of vragen kunt u mailen naar
clientenraad@sennazorg.nl