Palliatieve zorg

Senna Zorg geeft u met een klein ervaren team warme zorg rondom het ziekbed in de palliatieve fase. Dat maakt dat wij zorg geven met, voor u, snel herkenbare gezichten in deze moeilijke periode. Onze medewerkers zullen u met persoonlijke aandacht en professionaliteit bijstaan, in de vorm van zorg maar ook met luisterend oor.

Wij bieden de zorg waardoor u zolang mogelijk thuis kunt blijven en ook thuis kunt sterven in uw eigen vertrouwde omgeving. Een van onze medewerkers is uw vaste aanspreekpunt. Wij houden nauw contact met u en bijvoorbeeld ook uw huisarts. Zo kunnen wij snel inspringen op veranderende situaties. Bijvoorbeeld bij de pijnbeleving of andere ongemakken zoals benauwdheid of onrust. In de allerlaatste fase is het ook mogelijk om nachtzorg in te zetten zodat u en uw mantelzorger(s) rustig kunnen slapen en zodra u wakker wordt er direct professionele zorg aanwezig is.

Wij streven naar kwaliteit van leven. Door deze complete palliatieve zorg kunnen we zorgen voor comfort rondom het naderende einde.

Neem contact met ons op